Joaquin aanwezig op Antwerpen Autovrij

04 september 2014

Op 14 september wordt het centrum van Antwerpen volledig autovrij gemaakt van 10u tot 18u. Joaquin zal een hele dag aanwezig zijn om metingen omtrent de luchtkwaliteit uit te voeren.

Antwerpen Autovrij staat al meer dan 10 jaar voor een betere, duurzame mobiliteit in de stad. Tijdens Antwerpen Autovrij worden tal van activiteiten en projecten georganiseerd die kunnen aantonen hoe de stad van morgen – inclusief een andere visie op mobiliteit – er zal uitzien.

Vanaf 10u is de binnenstad autovrij. De contouren van het gebied lopen van de Leien tot de Schelde en van de Amsterdamstraat/Londenstraat tot de Jan Van Gentstraat en de Scheldestraat. Je mag dat gebied niet meer inrijden tot 18u, maar er worden parkings en tal van andere vervoersmogelijkheden voorzien.

Om te weten welke impact dit evenement heeft op de luchtkwaliteit, zal Joaquin een hele dag aanwezig zijn met het mobiel meetstation. Over de resultaten van die metingen, lees je binnenkort meer op deze website. Voor meer informatie over Antwerpen Autovrij, kan je een bezoek brengen aan de website: www.antwerpenautovrij.be.

Did you enjoy this post? Get Properelucht updates via email...

If you liked this post, please join over 75,000 people who receive exclusive weekly online air quality news and tips, and get a FREE COPY of our eBook, “Indoor Air Quality: It’s Important For Your Family Health!

Categorieën:

Tags

GERELATEERDE ARTIKELS

Alles wat je moet weten over luchtkwaliteit