16 Sept Antwerpen

Week van de Mobiliteit

Sinds 1996 organiseren het Netwerk Duurzame Mobiliteit (vroeger Komimo) en zijn lidorganisaties in Vlaanderen heel wat campagnes voor duurzame mobiliteit en bewust autogebruik.

Van 16 tot en met 22 september bundelen de duurzame mobiliteitsorganisaties in Vlaanderen de krachten in de Week van de Mobiliteit. Deze campagneweek spitst zich vooral toe op de voordelen van een autoluwe of autovrije inrichting van straten, dorpspleinen, schoolomgevingen, stedelijke centra, winkelstraten en woonbuurten.

De Week van de Mobiliteit is echter ook een warme oproep aan iedereen om de auto op stal te laten, een oproep die kracht wordt bijgezet tijdens de Car Free Day, de Strapdag en de Autovrije Zondag. Meedoen is de boodschap!

Een tweede gezamenlijk initiatief is SMOVE. Op www.smove.be ben je aan het juiste adres voor inspirerende verhalen, doeltreffende tips en een uitgebreid aanbod om milieuvriendelijker met onze verplaatsingen om te gaan. Zelf een slim idee of bezig met een fantastisch initiatief? Ook dat kan je kwijt bij SMOVE.

Details for this events

Start:

8am, Sept 16, 2014

End:

8pm, Sept 16, 2014

Venue:

, Antwerpen

Event Categorieën:

Did you enjoy this post? Get Properelucht updates via email...

If you liked this post, please join over 75,000 people who receive exclusive weekly online air quality news and tips, and get a FREE COPY of our eBook, “Indoor Air Quality: It’s Important For Your Family Health!

Categorieën:

Alles wat je moet weten over luchtkwaliteit